Auto-Ecografie la domiciliu


De ceva vreme deja am auzit despre „chioșc-urile medicale” (cabine publice dotate cu aparatură medicală) in care intra pacientul, plateste, apoi cu ajutorul aparatelor puse la dispozitie se auto-examineaza conform unui protocol care ii apare pe ecrane sau la indicatia unui medic specialist care il consiliaza de la distanta si primeste reteta sau recomandari medicale fara sa mai stea la coada prin spitale.

Iata mesajul pe care l-am primit de la Sonosite, unul din cei mai renumiti producatori de ecografe din SUA, in care isi promoveaza propriul aparat de ecografie pentru autoexaminare, utilizabil la domiciliu sau in chioș-urile medicale pomenite mai sus:ecografie_portabil_la_domiciliu_Sonosite-X-porte


 

Stimati clienti si prieteni ,
Suntem încântați să anunțăm că SonoSite are acum o finantare de jumatate d emilion de dolari pentru o noua generatie de ecografe pentru chioșc-uri medicale: „X – Porte ™ Kiosk” cu ultrasunete si sonde pe diferite frecvente, disponibil într -o configurație fixă sau ca ecograf mobil. Lucrand alaturi cu sute de medici din prima linie, echipa noastră de ingineri ultrasonografisti a creat  de la zero un nou instrument remarcabil.

X – Porte Kiosk dispune de o noua tehnologie imagistica pentru sistemul de explorare cu ultrasunete : SonoSites proprietate Extreme Definition Imaging ™ ( XDI ) care a fost special creata de JJ Hwang , Chief Technology Officer, în special pentru a reduce artefactele vizuale produse de suprapunerile inerente, oferindu-vă calitatea imaginii îmbunătățită în mod semnificativ. X – Porte Kiosk integrează pe deplin aceste imagini de inalta rezolutie, cu animații 3D din care pacientii si specialistii pot învăța usor utilizarea aparatului pentru autoexaminarea la distanta, permițând să folosiți aceste ghiduri vizuale simultan cu scanarea directă.

Aceste instrumente avansate sunt manevrate prin intermediul unui sistem unic de gesturi bazate pe interfata touch screen a sistemului X – Porte Kiosk. Pentru a personaliza fluxul de lucru, controalele touch-screen pot fi repoziționate pe ecran. Și pentru a ajuta în spitale la reducerea raspandirii bacteriilor, interfața cu utilizatorul este sigilată și permite o curatare usoara si eficientă.
Proiectat pentru mediul de lucru obișnuit, înălțimea și touchpad-ul X – Porte Kiosk sunt reglabile, iar profilul subțire se pretează la o navigare usoară. Ca toate sistemele de ultrasunete SonoSite, X – Porte vine standard cu o garanție de fabricație de cinci ani.
Solicitați o demonstrație pentru a experimenta X – Porte Kiosk.
Cu stimă,

Kevin M. Goodwin
Presedinte si CEO


–––––––––––––––––-
Cu respect,

Dr Daniel Ganea
dr. Daniel Ganea

Medic de familie, Ecografie la domiciliu,

Medic urgente ambulanta privata

http://ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Comunitatea Oamenilor Sanatosi

––––––––––––––––––––––––––––––-
Dacă ai cont pe Facebook, WordPress, Google+, Linkedin sau Tweeter, poți folosi butoanele Like și Share de mai jos pentru a recomanda articolul și prietenilor tăi.

Reclame

The URI to TrackBack this entry is: https://doctorulpilula.wordpress.com/2013/11/10/auto-ecografie-la-domiciliu/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: