Cat Aspartam suporta ficatul tau astazi?


O reprezentare cat se poate de plastica a cantitatii de aditivi alimentari – indulcitori aspartam din diferite bauturi „soft” drinks „racoritoare”…

cat aspartam suporta ficatul tau astazi?

Aceasta este o traducere aproximativa a articolului original despre abuzul involuntar de ASPARTAM (am auzit ca abuzul de indulcitori ar fi factor favorizant in cancer):

„hrana ta Să-ți Fie Medicament, și Medicamentul tău va fi hrana ta.” – Hippocrate , parintele medicinei

Suntem ceea ce mancam, literalmente
Acesta este mesajul de la părintele fondator al medicinei moderne repetat în acest film documentar curajos realizat in 2011 de producătorii și regizorii James Colquhoun și Laurentine zece Bosch. „Conteaza ce mananci” este un aspect stringent, lovind greu si rapid obiceiurile care afecteaza starea noastră actuală de sănătate .
În ciuda miliarde de dolari de finanțare și de cercetare în așa-numitele noi cure, vom continua sa suferim de o serie de boli cronice și maladii în fiecare zi . Tratand o populație supra-intoxicata și supra-indulgenta cu o serie de terapii si ele toxice și produse alimentare sarace in nutrienti esentiali este cu siguranta o masura care nu ajută situația.
Conteaza ce mananci încearcă să descopere afaceri ale bolii și în același timp, exploreaza utilizarea în condiții de siguranță, ieftin și eficient de alimente obisnuite bogate in nutrienti si suplimente pentru prevenirea și adesea inversarea aspectelor cauzale care stau la baza bolii. Cu premisa filmului: accesul la informații solide ajută oamenii să facă invariabil alegeri mai bune pentru sănătatea lor.

Principalele surse de Aspartam te pandesc din alimentatia zilnica din comert.
Aspartam, folosit în peste 6.000 de produse, ca un îndulcitor artificial, este o substanță toxică care prezintă riscuri grave pentru sănătatea publică. Cu toate acestea, publicul larg poate să nu fie conștient de cât de nociv poate fi acest înlocuitor al zahărului.
Aspartamul este extrem de susceptibil la dependenta. Ea determină pofta reala pentru toxina – incercati sa nu mancati o vreme salamuri sau afumaturi, sau carnuri sau prajituri sau biscuiti. Mulți consideră că nu se pot opri din utilizarea produsului din cauza unor simptome de sevraj mai mult sau mai putin severe. Dependenta poate afecta sistemul imunitar uman și a fost direct legată de cancer. [urmeaza sa caut studiile, pentru ca am auzit dar.. vad ca tot se foloseste peste tot in lume]

Aspartamul este o excitotoxina care stimulează reacția celulelor umane pentru indulcitor care nu conține de fapt nicio dulceață. Excitotoxinele s-au dovedit a crea crestere de cancer si a metastazelor. Acest proces hrănește celulele canceroase. [cred ca mai corect era stimuleaza, ca daca nu are zahar.. cum sa le hranesca?]

Acidul aspartic, de asemenea cunoscut sub numele de aspartat in sarurile sale alimentare, acționează ca un neurotransmițător în creier. Aceasta facilitează transmiterea de informații de la neuron la neuron.

Cantitati excesive de aspartat din creier ucide practic neuronii, permițând invazia de cantitati masive de calciu in celule. Acest aflux generează niveluri extreme ale radicalilor liberi care distrug celulele. [daca zice el… ca eu nu stiu de unde.. o fi, n-o fi… daca ati citit e undeva, spuneti si la altii intr-un comentariu]

Deteriorarea celulelor neuronale este cauzată de utilizarea nejustificată a aspartat. Acesta este motivul pentru care sunt considerate „excitotoxine.” Ele „excita” sau stimulează celulele neuronale până la moarte, accentuând degenerescența senilă sau condiții preexistente precum scleroza in placi, atrofia cerebrala considerata idiopatica, etc.

Pericolele de aspartam (Diet Coke Zero Efecte secundare intoxicatii Pepsi Max gura după consum sucraloza)

Cea mai tare chestie: nici furnicile, nici mustele, nici animalele nu se ating de ea, dat FDA a aprobat-o in alimentatia umana. Da de gandit!

Cea mai tare chestie: nici furnicile, nici mustele, nici animalele nu se ating de ea, dat FDA a aprobat-o in alimentatia umana. Da de gandit!

„Atunci când dieta este greșită, medicina nu este de nici un folos. Atunci când dieta este corectă, medicina este de nevoie. „~ Proverb Ayurveda antic


–––––––––––––––––-

Cu respect,

Dr Daniel Ganea
dr. Daniel Ganea

.
Medic de familie, Ecografie la domiciliu,

Medic urgente ambulanta privata

http://ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Comunitatea Oamenilor Sanatosi

––––––––––––––––––––––––––––––-
Dacă ai cont pe Facebook, WordPress, Google+, Linkedin sau Tweeter, poți folosi butoanele Like și Share de mai jos pentru a recomanda articolul și prietenilor tăi.

Reclame

The URI to TrackBack this entry is: https://doctorulpilula.wordpress.com/2013/05/04/cat-aspartam-suporta-ficatul-tau-pe-zi/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: