Implantul de celule stem


In conditiile evolutiei stiintei biomedicale pana la nivelul la care a ajuns astazi, fiind capabila sa implanteze celule stem spre ase dezvolta si a forma tesut nou intr-unul vechi deteriorat, se pune intrebarea ce se intampla la nivel informational?

Aparent faptul ca acest implant este posibil si viabil (uneori) este in favoarea teoriei mecaniciste. Dar aceste celule prelevate de la altcineva, au si ele o bucatica din programul original, practic intregul organism s-ar afla codat holografic (in intregime) in aceste celule. Ce se intampla? Se cupleaza cele doua fiinte la nivel informational? Se lupta pana cand in final se produce rejectia?

Evident ca aceasta etapa, a manipularii celulelor stem, are rolul ei atat in relevarea adancimii la care se roduc modificarile cat si (mai ales, sper) la consecintele per total (pe termen lung) asupra informatiei fiintelor respective si asupra celei generale.  Fie nici nu exista acest camp informational ca in matrix, fie noua situatie se integreaza si la nivel informational (mai greu de crezut pentru ca in general din informatie ajunge materie; amintesc totusi ca putem genera ganduri care ajung in campul informational si apoi se materializeaza), fie ceea ce facem noi nu afecteaza restul matricii informationale (putin probabil deoarece ea se afla in toate si in plus nimic nu este un sistem inchis).


–––––––––––––––––-

Cu respect,

Dr Daniel Ganea
dr. Daniel Ganea

.

Medic de familie, Ecografie la domiciliu,

Medic urgente ambulanta privata

http://ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Comunitatea Oamenilor Sanatosi

––––––––––––––––––––––––––––––-
Dacă ai cont pe Facebook, WordPress, Google+, Linkedin sau Tweeter, poți folosi butoanele Like și Share de mai jos pentru a recomanda articolul și prietenilor tăi.
 

Reclame

The URI to TrackBack this entry is: https://doctorulpilula.wordpress.com/2008/08/18/implantul-de-celule-stem/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: